December.

Det har varit en hektisk månad, december. Som vanligt kanske. Men det är ju så mycket man vill hinna med. Träffa vänner och adventsfika, julpynta, köpa julklappar, julmysa i största allmänhet. Och däremellan ska det jobbas. Och gås på kurs - har varit i Sverige en snabbis för uppföljning på kursen som var i november. Och så ska det jobbas mer för att hinna avsluta saker innan jul. Det ska has koll på nobelpristagarna och vem som hade på sig och gjorde vad på festen. Njutas av och gråtas en nostalgisk skvätt till vacker luciasång. Och snart, snart ska det packas för en härlig vecka hemma hos mamma och pappa. Men trots mycket som ska avverkas, så är december verkligen en härlig månad. Full av mys och av förväntan.

Mitt december i bilder...


Julstämning på stan.


Pimp my city.

 
Jag går verkligen igång på stämningen som julgranen ger, så därför står den på plats sen en dryg vecka. Och den var så stor runt om att vi klippte av några grenar i "baken"  (lite platt mot väggen nu) som nu blev ett pynt på ytterdörren.


Bakpotatis och punsch på Spittelberg julmarknad med mina kollegor.


Kommentarer
Postat av: kicki

Otroligt vacker belysning! Här i stan har man inte lyckats lika bra. Det ser mest ut som om man har tagit det som fanns och hängt upp där det fick plats.

Det enda riktigt vackra är stationshuset som är smakfullt upplyst.

Kram!!

2008-12-16 @ 17:29:05
URL: http://mammahoppsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0