Nyckeln till Tysklands framgång ligger i de enskilda individernas förmågor.

På bästa sändningstid på lördagar går det i Tyskland ett tv-program som sänts i typ 120 år. Det heter "Wetten dass....?" och går ut på att folk kommer dit och påstår att de kan göra än det ena än det andra, och så måste kändisar som kommer dit och sitter i programledarens soffa slå vad om de tror att personen som påstått att han kan göra något, också faktiskt kan göra detta. Om kändisen har fel, måste denna göra något som straff. Typ hoppa genom en brinnande ring (Boris Becker igår) eller sjunga karaoke eller något i den stilen.

Tyvärr kan jag ju bara konstatera att detta program även direktsänds på bästa sändningstid i Österrike. Och jag antar att igår helt enkelt fick en tillfällig blackout och glömde vilken av våra 75 fjärrkontroller som styr tvn - för programmet rullade hos oss hela kvällen.

För att ge er en bild av vilka talanger som uppvisas i programmet kommer nedan två illustrationer.


Denna 11-årings gåva till världen är att han, med förbundna ögon och genom att tugga på framdelen på en fotbollssko, kan avgöra vilken av 30 möjliga skor (producent och modell) han har i munnen.


Den här hjälten kan genom att hänga i taket och genom att bara använda högerfoten, skjuta hål på balongerna där framför honom med dartpilar, som också de ligger på en hylla där under taket.


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men det är det jag alltid sagt - tyskar är crazy! Fast när jag var i Paris nyligen var fredagkvällen på tv inte mycket bättre utan innehöll sångtävlingar utan dess like - dessutom var Victoria Silvstedt sidekick till programledaren, mon dieu! Här har vi ju galna, neverending och förvirrande Melodifestivalen, som typ var tredje person i detta land bänkar sig framför (ännu mer mon dieu)... Så vilket land man än väljer verkar det vara samma skit på tv. Framför Grey's anatomy- eller Vänner-boxen säger jag!

2009-03-02 @ 18:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0