Det var en gång...

... en Fröken Muggbo som när dagen började sa: "Neej, men jaaag vill ha en enkel klänning och bara blommor i håret och det ska vara naturligt och simpelt och trädgårdsaktigt."

Sen provade hon bröllopsklänningar en hel dag och därefter sade hon bestämt: "Ååååhh jag vill ha en princessklänning och långt släp och en slöja som går ner till marken och massa spets och mängder av tyll och vita hästar och ett slott och..." och så vidare och så vidare tills hon och Mr. M levde lyckliga i alla sina dagar.

Och när hon ändå var igång bad hon också om en mille på banken.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Så går det när man inleds i frestelsen. Passa dig, vem vet var det här slutar? Storkyrkan med kungafamiljen på hedersplats? Alla gästerna flygandes i varsitt privatjet till en ö i Söderhavet? Välsingelse av Påven, Obama och Patrick Dempsey under bar himmel på Petersplatsen med Londons filharmoniker som spelar Brudmarschen i bakgrunden?

Men jag kommer i alla fall - oavsett var och hur det blir (snälla, ta den där ön i Söderhavet!).

2009-04-05 @ 16:39:53
Postat av: Fru Carrander

Känner igen det där. Lite enkelt borgeligt bröllop med de närmsta eller kanske resa bort och passa på att fly rampljuset. Det blev till att bre på så mycket man hade råd med istället ett kyrkbröllop med ALLA inbjudna som man vill. Herremia, till och med köpesprit från Systemet... =)

2009-04-07 @ 12:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0